Wim Rosier

Mijn naam is Wim Rosier. Ik ben getrouwd met Nora en samen hebben we drie dochters en negen kleinkinderen.

In mijn werkzame leven ben ik leraar scheikunde geweest op een middelbare school. In die tijd bleek dat uitleggen van ingewikkelde onderwerpen een gave is die ik in zekere mate heb meegekregen.

Vanaf mijn jeugd ben ik dicht bij de Bijbel opgegroeid. Jarenlang heb ik de samenkomsten bezocht van de “vergadering van gelovigen”. In die kringen wordt (terecht) sterk de nadruk gelegd op ieders persoonlijke verantwoordelijkheid, zeker ook in de activiteiten in de diensten.

De waarde van de Bijbel drong zich, met het ouder worden, steeds meer aan mij op. Wat is er nu belangrijker in het leven dan deze “brief van God” voor ons mensen. Het leert ons enerzijds wie Hij is, in liefde en macht, maar anderzijds ook alles over onszelf in relatie tot Hem en tot elkaar. Verder geeft de Bijbel ons een blik in Gods plannen voor het heden en de toekomst. Door daarin te lezen en te studeren mogen we groeien en krijgen we steeds meer inzicht in de belangrijkste vragen van het leven.

Ik ervaar het als een voorrecht te mogen meewerken aan het meer bekend maken van God en Zijn Woord onder de mensen. Wat is het boeiend om de geweldige eenheid van het boek te ontdekken en te mogen doorgeven aan anderen, om elkaar op te bouwen in ons geloof en om elkaar te stimuleren en te ondersteunen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.