Arjan Blaauwendraad

Ik ben Arjan Blaauwendraad, opgegroeid in Westbroek op een boerderij en ik kan heerlijk genieten van de prachtige schepping die God aan ons gegeven heeft.

Ik ben door mijn ouders gelovig opgegroeid en ben totdat ik theologie ging studeren in België altijd naar de Nederlands Gereformeerde Kerk gegaan.

In België heb ik mijn bachelor gehaald en stage gelopen in een Pinkstergemeente en daar ook blijven hangen. Daarna ben ik getrouwd en kwam ik in het mooie Culemborg wonen, waar ik lid ben geworden van de Ichthusgemeente.

Ik geloof dat Jezus gestorven is voor onze zonden en dat wij daarom mogen leven. Ik geloof in God, de Vader en Koning die ons eerlijk zal oordelen en ons op zal voeden en ik geloof in de Heilige Geest die ons keer op keer de kracht geeft om door te gaan en boven ons zelf uit te stijgen. Ik ben in veel kerken geweest en zie in elke kerk Gods aanwezigheid; ik geniet ervan hoe we elk op onze eigen manier God mogen eren en aanbidden.

Ik preek graag omdat ik wil dat iedereen leert wat het betekent om een kind van God te zijn. Tijdens het preken probeer ik dan ook rekening te houden met iedereen in de gemeente, van de tiener die twijfels heeft over het geloof tot de oudere die al een leven lang gelooft. Van de praktische bouwvakker tot de theoretische professor. Ik hoop dat deze preken ook jou kunnen aanspreken

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.