Zonder baan? JobGroep helpt!

Volg JobGroep en vind die baan die bij je past!

De zomervakantie is weer voorbij en voor de meeste mensen is het werkende leven weer begonnen. Hoor jij nu bij de groep mensen die op dit moment zonder werk zit, of zit je in een baan waarin je eigenlijk niet gelukkig bent en zou je je weleens willen oriënteren op je mogelijkheden? Meld je dan nu aan voor de JobGroep: een serie van 8 bijeenkomsten, waarbij je samen met een heel diverse groep mensen aan de slag gaat op weg naar een nieuwe baan. Tijdens de JobGroep krijg je een beter beeld van je kwaliteiten, belemmeringen, mogelijkheden en hoe je een baan zou kunnen vinden die bij je past. Daarnaast wordt er concreet ingegaan op het solliciteren anno 2019, het belang van netwerken, en hoe profileer je jezelf, terwijl je dichtbij jezelf blijft.

De diversiteit van de groepssamenstelling leidt vaak tot verrassende inzichten en nieuwe ideeën. Daarnaast geven de deelnemers aan dat het volgen van JobGroep heel motiverend, activerend en inspirerend werkt. Niet voor niets wordt in september 2019 de 22ste serie georganiseerd!

Wil jij ook die stap maken naar een nieuwe baan die bij je past? Dat kan! Op dinsdag 17 september aanstaande start de JobGroep, verzorgd door JobHulp Culemborg. Deelname is gratis, maar je moet je wel even opgeven via www.jobhulp.org. Doe dit snel, want vol = vol. Locatie: Bibliotheek Culemborg. Start: dinsdag 17 september, 10:00 – 11:30 uur, inloop met koffie of thee vanaf 09:45 uur. Zien we je dan?

En schrijf ook alvast in je agenda: Donderdag 31 oktober, van 10:00 – 16:00 uur, organiseert JobHulp Culemborg voor de tweede keer de inspirerende en interactieve Dag van de Werkzoekende in de Gelderlandfabriek. Thema: Volg je hart en blijf in beweging. Kom je ook?

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.