Win een bijbelse tafelkalender voor het gezin

Enquête: Hoe geef jij de Bijbel een plek in jullie gezin?

Hoe geef jij de Bijbel een plek in jullie gezin? Wat houdt jou bezig in je zoektocht om de Bijbel een plek(je) te geven in jullie leven? Het NBG wil jou graag helpen bij het vinden van de juiste informatie.

Daarom vragen we je mee te doen met deze korte enquête (ongeveer 2 minuten). Je maakt dan ook kans om 101 x Samen lezen, samen kletsen te winnen. Dat is een tafelkalender voor een Bijbelmoment bij jou thuis.

Nu meedoen!

Met kinderen praten over geloof is waardevol en leuk: samen ontdek je meer over God, geloven, het leven en elkaar. Maar het kan ook best een uitdaging zijn om zo’n gesprek te beginnen. 101x samen lezen, samen praten biedt 101 korte Bijbelteksten met vragen om je daarbij te helpen. Aan de hand van één à twee verzen bespreek je in deze bureau- of tafelkalender open vragen die gegarandeerd tot een echt gesprek leiden. Allerlei onderwerpen komen aan bod, van wie God is en wat het betekent om Hem te volgen tot wat de Bijbel zegt over gevoelens en of je dat herkent. Zo maak je samen in 101 gesprekken een prachtige ontdekkingstocht met kinderen.

Niet te gewonnen? Je kunt ‘m ook kopen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.