Werk zoeken – doe het niet alleen

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Meld je aan voor de JobGroep.

Ben je werkzoekend en kun je wel wat hulp gebruiken?  Doe dan mee met de komende JobGroep die start op dinsdag 6 september! Samen met andere werkzoekenden ga je aan de slag met diverse thema’s om je verder te helpen in je zoektocht naar passend werk. Netwerken is tegenwoordig een belangrijke manier in het solliciteren, maar ook je brief en cv blijven een belangrijke manier om jezelf te presenteren. Maar het begint met ‘Wie ben je?’; wat is belangrijk voor je, wat zou je willen, en wat wil je ècht niet, en welke kwaliteiten heb je en hoe pas je deze toe? Al deze zaken, en meer, komen aan bod tijdens de JobGroep. Op motiverende, inspirerende wijze, interactief, met uitwisseling met de andere deelnemers, oefeningen, tips en advies van de ervaren trainer(s).

Een van de deelnemers heeft het als volgt ervaren: “Door de JobGroep bijeenkomsten heb ik inzicht gekregen in wat ik belangrijk vind in mijn werk en het heeft mij geleerd om hulp te vragen. Het is mooi te ervaren dat mensen je graag willen helpen en wat een “netwerk” voor je kan betekenen. JobGroep is hierdoor een echte aanrader. Je wordt op een persoonlijke manier begeleid, die aansluit bij jou, door mensen die dit doen met veel passie! Dat maakt JobGroep bijzonder en zorgt het voor succes.”

Geef je snel op, want vol = vol! Deelname aan de JobGroep is gratis, aanmelden is noodzakelijk en kan via de website www.jobhulp.org.

Zoek niet langer in je eentje naar die leuke, nieuwe baan, maar sluit je aan bij de JobGroep en ervaar herkenning van de uitdagingen waar je tegenaan loopt, deel tips en adviezen, en ga samen aan de slag.

De JobGroep start dinsdag 6 september. a.s. en is een training van 8 bijeenkomsten, interactief en motiverend. Het vindt plaats van 10.00-11.30 uur in de trainingsruimte bij de bibliotheek in Culemborg, in het Elisabeth Weeshuis, Herenstraat 29.

Voor meer informatie, kijk op www.jobhulp.org (tab: voor werkzoekenden>JobGroep).

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.