Verdubbel uw impact!

5 mei was voor Teule Kenya #GivingTuesdayNow: een dag om goede doelen te helpen, die voor bijzondere uitdagingen staan door de COVID-19-pandemie.

De pandemie heeft voor Teule dubbele gevolgen. Enerzijds worden er bijzondere eisen gesteld bij het dagelijkse leven in het kindertehuis. Anderzijds lopen de donaties terug. Bij Teule blijven nu veel van onze medewerkers fulltime op de compound van het kinderhuis Chomba Cha Upendo om dag en nacht voor de kinderen te zorgen. Iedereen offert zijn normale leven op om de kinderen te ondersteunen tijdens de pandemie. De missie van Teule om alle kinderen een veilig en liefdevol thuis te bieden, houdt nooit op. Zelfs nu worden er nog steeds kinderen geaccepteerd die onderdak, voedsel, liefde en zorg nodig hebben.

Teule heeft zich ten doel gesteld om tenminste $ 5.000 extra inkomen te werven om Teule de komende maanden in stand te houden tijdens de wereldwijde pandemie. Er is een partner gevonden die bereid is om het ingezamelde bedrag te verdubbelen om Teule te helpen het werk in Kenia voort te zetten.

Met deze hulp is Teule Kenya in staat om de kinderen een gevoel van normaliteit te geven en om ook de kinderen en gezinnen in de lokale gemeenschap te blijven dienen.

Help ook mee om Teule door de coronacrisis heen te helpen! Elke donatie zal een blijvende impact hebben op de kinderen en het personeel van Teule.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.