Start JobGroep 14 september

Ben je werkzoekend? En kun je bij je zoektocht naar werk wel wat hulp gebruiken?

Geef je dan op voor de komende JobGroep, die start op dinsdagochtend 14 september, locatie Bibliotheek Culemborg. De JobGroep is een serie van 8 wekelijkse bijeenkomsten waarin je samen met andere werkzoekenden op zoek gaat naar die baan die bij je past. Allerlei onderwerpen passeren de revue: je waarden, je belemmeringen, je kwaliteiten en je wensen. Daarnaast ga je op motiverende wijze aan de slag met hoe je die passende baan kunt vinden; waar en hoe zoek je?, hoe schrijf je een goede motivatiebrief en cv?, welke rol speelt netwerken anno 2021?, en hoe presenteer jij jezelf? Twijfel niet en geef je op. Vele werkzoekenden uit Culemborg en omgeving gingen je al voor. Ze hebben ervaren dat ze er als werkzoekenden niet alleen voor staan, maar dat je elkaar kunt motiveren en inspireren. Een deelnemer: ‘De bijeenkomsten hebben mij enorm geholpen.

Het was voor mij een fantastische manier om tot inzichten te komen. Daarnaast vond ik het mooi om elkaar te helpen en tot steun te zijn.’

Nog even alles op een rijtje: Start JobGroep: dinsdag 14 september 10.00 uur – 11.30 uur, 8 weken elke dinsdagochtend,  locatie: Bibliotheek Culemborg, opgave is noodzakelijk (via de button op bovenstaande info-pagina of rechtstreeks via dit formulier).

Ga voor meer informatie en aanmelding naar www.jobhulp.org of meld je direct aan via onderstaande button.

MELD JE AAN VOOR JOBGROUPS!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.