Present West-Betuwe

Stichting Present West-Betuwe is voortgekomen uit de Culemborgse kerken om dienstbaar te zijn en te werken aan een samenleving waarin het weer normaal is om naar elkaar om te zien. In de afgelopen 6 jaar zijn al veel groepen geholpen om present te zijn in Culemborg, Geldermalsen en Tiel. Daar gaan we graag mee door, zodat mensen die zelf over weinig sociaal netwerk/gezondheid/financiën beschikken, geholpen worden.

Binnen de kerkelijke gemeente is het vanzelfsprekend dat je zorg draagt voor elkaar. Maar daar buiten is dit vanzelfsprekende steeds meer weggevallen. Vaak weet je ook niet hoe en waar hulp nodig is.

Als vrijwilligersmakelaar begeleidt Present groepen en kringen binnen de kerk, zodat gemeenteleden samen eens aan de slag kunnen gaan voor anderen buiten de kerk. We willen een brug slaan tussen wat u als groep te bieden heeft en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Projecten die via Present worden gedaan lopen uiteen van klussen in en rond huis tot een leuke activiteit met een bepaalde doelgroep (ouderen, vluchtelingen, minima). Als groep bepaalt u wat voor soort klus u wilt doen (klik hier als u ideeën nodig hebt) en wanneer. Present zoekt er een passende hulpvraag bij.

We zijn er trots op dat we dit al 5 jaar kunnen doen. Welkom om je als groep aan te melden.

Voor meer informatie: www.presentwestbetuwe.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.