Op zoek naar een baan die echt bij je past?

Doe mee met de JobGroep!

Ben je op zoek naar werk en wil je dat niet langer alleen doen? Soms heb je net even dat steuntje in de rug, die tip, of dat inzicht nodig om verder te komen en jezelf nog beter te laten zien aan potentiële werkgevers. Laat jouw cv bijvoorbeeld wel zien wie jij bent, zet je je netwerk al goed in bij het zoeken naar werk, weet je welke zoekmanieren het meest efficiënt zijn? Of twijfel je of je op de juiste weg bent, omdat het nog niet gelukt is die ene leuke baan te vinden? Meld je dan nu aan voor de JobGroep en ga, samen met een groep van 8 tot 10 gelijkgestemden, aan de slag met diverse thema’s om je verder te helpen in je zoektocht naar werk.

Je bent echt niet de enige die wat hulp kan gebruiken: al bijna 300 deelnemers zijn je voorgegaan de afgelopen jaren! En 65% van de deelnemers heeft daarna een passende baan gevonden. Dinsdag 10 mei a.s. start de 34ste JobGroep van Stichting JobHulp Culemborg.

Deelnemers JobGroep nr. 33 (Foto: Herman Wevers)

Deelnemers die je voor zijn gegaan, hebben het als volgt ervaren:

“Mijn zelfinzicht is veranderd in positieve zin. Ineens wist ik welk type baan de ideale baan was voor mij.”

“Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik wel en niet wil en kijk hierbij nu beter naar of het voor mij past…”

“Ik ben zekerder over mezelf geworden en weet meer wie ik ben en wat ik wil.”

Zoek niet langer in je eentje naar die leuke, nieuwe baan, maar sluit je aan bij de JobGroep en ervaar de herkenning van bepaalde uitdagingen, deel tips en adviezen, en ga samen aan de slag. Dus geef je snel op, want vol = vol! Deelname aan de JobGroep is gratis, aanmelden is noodzakelijk en kan via de website www.jobhulp.org – tabblad JobGroep.

De JobGroep start dinsdag 10 mei a.s. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten, interactief en motiverend. Het vindt plaats van 10:00-11:30 uur in de trainingsruimte in het Elisabeth Weeshuis (bij de bibliotheek), Herenstraat 29 in Culemborg.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.