Nog tijdens de Jobgroep een baan!

Na haar verhuizing naar Culemborg in 2018 wilde Gerda graag in Culemborg of directe omgeving gaan werken. Hoewel opgeleid in de gehandicaptenzorg, wist Gerda nog niet wat haar mogelijkheden zijn en hoe ze zou moeten zoeken. Bovendien verwachtte ze dat haar leeftijd (60+) een belemmerende factor zou vormen bij het solliciteren. Begin februari las ze een berichtje over JobGroep en besloot om zich op te geven. Het leek haar een uitgelezen kans om samen met anderen de zoektocht naar werk te ondernemen.

Gerda is heel positief over de cursus. Gerda: “De inhoud was voor mij zinvol, er was veiligheid en openheid in de groep en de trainer en assistent vond ik kundig en plezierig. Een leuke bijkomstigheid is de mooie locatie; de bibliotheek van Culemborg.”

JobGroep 20

Gerda heeft de JobGroep niet helemaal afgemaakt, omdat ze ondertussen betaald werk heeft gevonden! En nog wel in Culemborg, als ambulant begeleider bij Prezzent. Het bijzondere is dat ze als oudste van de deelnemers van de JobGroep, als eerste weer een betaalde baan heeft gevonden.

Gerda raadt andere werkzoekenden de JobGroep van harte aan: “Als je werkzoekend bent en je gunt jezelf de ruimte om uit te zoeken wat je echt wilt, wat je kunt en wat je belangrijk vind in werk en hoe je werk zoekt dat daarbij aansluit, is JobGroep een aanrader. Ik zeg: Doen!”

JobGroep is een gratis training van 8 groepsbijeenkomsten voor werkzoekenden. Dinsdag 14 mei aanstaande, om 10.00 uur begint weer een nieuwe JobGroep, en jij bent van harte welkom! Locatie: Kapelzaal, bibliotheek Rivierenland, Culemborg.

Opgeven en meer info vind je op onze website www.jobhulp.org. Geef je snel op, want vol is vol!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.