Jobgroups start 7 november

Zet een stap richting een nieuwe baan!

Stel je voor: je zit ineens zonder werk, en je moet, van het UWV of vanuit financieel oogpunt, snel een nieuwe baan. Maar hoe dan? En wat dan? Ga je op zoek naar dezelfde functie die je al jaren hebt gedaan, zonder veel plezier? Maar hoe vind je die, nu het solliciteren tegenwoordig zo anders gaat? Of grijp je je kans om eens goed te onderzoeken waar je nu echt blij van wordt? Wat echt goed past bij wie je bent, wat je wilt en ook wat je belangrijk vindt in het leven?

In welke situatie je ook zit, langdurig werkloos, pas net zonder baan, of binnen een baan waarin je eigenlijk niet gelukkig bent, je bent van harte welkom bij JobGroups!! Wij, van JobHulp Culemborg, helpen iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan. We ondersteunen je inzicht te krijgen in je waarden, in je eventuele belemmeringen, in je talenten en je vaardigheden. En geven concrete tips wat je daarmee kunt doen, hoe je die kunt verwoorden (in een pitch of op je cv), en welke mogelijkheden er zijn qua betaald of onbetaald werk.

JobGroups is een serie van 7 interactieve bijeenkomsten over de stappen die nodig zijn om de baan te vinden die bij je past. In een groep van maximaal 10 deelnemers ga je gezamenlijk aan de slag met stappen zetten richting die nieuwe baan. Deels door zelfonderzoek: hoe zit ik eigenlijk in elkaar, wat vind ik nu echt belangrijk, en waar word ik, als ik heel eerlijk ben, nu echt blij van. Maar ook door gezamenlijk oefeningen te doen, met elkaar in gesprek te gaan en elkaar op die manier ook te motiveren en stimuleren. Je denkt met elkaar mee, wat tot verrassende inzichten kan leiden!

Kom ook ontmoeten, leren en ervaren bij de eerstvolgende JobGroups! Deze start op dinsdag 7 november, van 10.00 – 11.30 uur. Locatie: Bibliotheek Culemborg. Opgeven via www.jobhulp.org. Deelname is gratis. Opgave is noodzakelijk. Wees er snel bij, want vol = vol. Meer info: jobhulp@gmail.com