JobGroups helpt op weg naar een baan die bij je past!

Voor de zomer is de 17e JobGroups afgerond, met allemaal enthousiaste werkzoekenden die gemotiveerd en geïnspireerd verder gaan in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Sommige deelnemers hebben zoveel gehad aan JobGroups, dat ze met alle tips zelf verder gaan op weg naar die leuke baan. Anderen hebben een JobHulp Maatje gekregen; iemand die ze met persoonlijke aandacht gericht wat ondersteuning biedt. Hoe dan ook, JobGroups was weer een succes en is als positief, leerzaam en zinvol ervaren. De helft van de deelnemers aan de JobGroups vindt daarna alsnog die baan die bij ze past!

Reacties die we krijgen als we deelnemers vragen wat JobGroups voor hen heeft betekend, variëren van: “bewustwording”, tot “helderheid in de te nemen stappen naar de juiste baan” en “door toegenomen kennis heb ik meer zelfvertrouwen en zijn de drempels om stappen te ondernemen lager”.

Wil jij ook die stap maken naar een nieuwe baan die bij je past? Dat kan! Op dinsdag 11 september aanstaande start de 18e JobGroups, verzorgd door JobHulp Culemborg. In een serie van 8 interactieve bijeenkomsten ga je met elkaar aan de slag om een beter beeld te krijgen van je kwaliteiten, belemmeringen, mogelijkheden en hoe je een baan zou kunnen vinden die bij je past.

Wil je meedoen aan de eerstvolgende JobGroups? Deelname is gratis, maar je moet je wel even opgeven via www.jobhulp.org. Doe dit snel, want vol = vol.

  • Locatie: Bibliotheek Culemborg.
  • Start: dinsdag 11 september, 10.00 – 11.30,
  • inloop met koffie of thee vanaf 09.45 uur.

Zien we je dan?

En schrijf ook alvast in je agenda: Donderdag 1 november, van 13.00 – 17.00 uur. Dan 0rganiseert JobHulp Culemborg voor de eerste keer de inspirerende en interactieve Dag van de Werkzoekende in de Gelderlandfabriek. Kom je ook?