Collectes februari: Vakantie Bijbel Feest

In februari 2019 zijn de collectes bestemd voor een doel dicht bij huis: het Vakantie Bijbel Feest, een echt kinderfeest in de voorjaarsvakantie, op 26, 27 en 28 februari !

In de Bijbel vertelt God hoeveel Hij van ons houdt; van kinderen in het bijzonder. Omdat elk kind meetelt, wordt er drie ochtenden lang door meer dan 100 basisschoolkinderen feest gevierd! Ze gaan samen zingen; ze kijken en luisteren naar bijbelverhalen, doen spelletjes en maken allerlei knutselwerkjes. Het thema is: In de tuin van de poppenmaker.

Aan deze interkerkelijke activiteit werken leden van diverse gemeenten, inclusief de Ichthusgemeente, mee. We willen het ook van harte financieel ondersteunen: alle collectes in de maand februari zijn bestemd voor dit project.

O ja, als je erheen wilt:
Het Vakantie Bijbelfeest wordt gehouden op 25, 26 en 27 februari in de Open Hof, Beethovenlaan 2. Vanaf 9:45 gaan de deuren open en om 12 uur is het afgelopen. Op woensdagavond 27 februari is er een afsluitingsavond waarbij je ouders of opa en oma ook van harte welkom zijn. Dan kunnen ze zien wat je allemaal gedaan hebt. Meer informatie over het bijbelfeest op FaceBook.

Extra collecte

Op de eerste zondag van de maand is er ook een inzameling voor de voedselbank. Bij de ingang van de zaal staat een krat gereed, waarin u de meegebrachte voedingswaren kunt deponeren. Denk daarbij aan houdbare producten (zolang de tht-datum nog goed is), zoals blikgroentes, houdbare melk, rijst, pannenkoekmix, suiker, koffie, blikjes lunchmeat, mix voor macaroni en/of spaghetti, koffiemelk, broodbeleg (hagelslag, gekleurde hagel, appelstroop), etc.

 

Foto: Samer Daboul on pexels.com