Collectedoel februari: Vakantie Bijbel Feest

In februari 2018 zijn de collectes bestemd voor een doel dicht bij huis: het Vakantie Bijbel Feest, een echt kinderfeest in de voorjaarsvakantie, op 26, 27 en 28 februari !

In de Bijbel vertelt God hoeveel Hij van ons houdt; van kinderen in het bijzonder. Omdat elk kind meetelt, wordt er drie ochtenden lang door meer dan 100 basisschoolkinderen feest gevierd! Ze gaan samen zingen; ze kijken en luisteren naar bijbelverhalen, doen spelletjes en maken allerlei knutselwerkjes.

Aan deze interkerkelijke activiteit werken leden van diverse gemeenten, inclusief de Ichthusgemeente, mee. We willen het ook van harte financieel ondersteunen: alle collectes in de maand februari zijn bestemd voor dit project.

O ja, als je erheen wilt:
Het Vakantie Bijbelfeest wordt gehouden op 26, 27 en 28 februari in de Open Hof, Beethovenlaan 2. Vanaf 9:45 gaan de deuren open en om 12 uur is het afgelopen. Op woensdagavond 28 februari is er een afsluitingsavond waarbij je ouders of opa en oma ook van harte welkom zijn. Dan kunnen ze zien wat je allemaal gedaan hebt. Meer informatie over het bijbelfeest vind je op www.vbf-culemborg.nl/.

Foto: Samer Daboul on pexels.com