Collectedoel februari: Vakantie Bijbel Feest

In februari 2021 zijn de collectes in de Ichthusgemeente bestemd voor het Vakantie Bijbel Feest en voor de Voedselgroep Culemborg.

Vakantie Bijbel Feest

Zoals elk jaar in februari zijn de collectes deze maand bestemd voor een doel dicht bij huis: het Vakantie Bijbel Feest. Dit is een interkerkelijke activiteit voor kinderen. Leden van diverse kerkelijke gemeenten in Culemborg, inclusief de Ichthusgemeente, werken er aan mee. We willen het van harte financieel ondersteunen: alle collectes in de maand februari zijn bestemd voor dit project.

Helaas heeft de organisatie met pijn in het hart moeten besluiten, dat het feest dit jaar in de voorjaarsvakantie niet kan doorgaan door de corona, maar ….

Voor de voorjaarsvakantie is er wel een kleurwedstrijd georganiseerd. De kleurplaat kun je hier downloaden. Print hem uit, maak er een mooi kunstwerk van en stuur dat in!

In de herfstvakantie zal er weer een Vakantie Bijbelfeest gehouden worden. Als het niet fysiek kan dan zeker iets digitaals.

Foto: Samer Daboul on pexels.com 

Extra collecte Voedselgroep

Op de eerste zondag van de maand is er een extra collecte-in-natura, bestemd voor de Voedselgroep Culemborg. Omdat we niet fysiek samenkomen, kun je  jouw bijdrage zelf brengen bij de Voedselgroep aan de Meerlaan (achter het gebouw van Elk Welzijn). Denk aan: houdbare producten (zolang de tht-datum nog goed is), zoals blikgroentes, houdbare melk, rijst, pannenkoekmix, suiker, koffie, blikjes lunchmeat, mix voor macaroni en/of spaghetti, koffiemelk, broodbeleg (hagelslag, gekleurde hagel, appelstroop), etc.