Alpha Youth Culemborg

Onlangs is de start van Alpha Youth Culemborg aangekondigd, met een introductieavond op 7 maart a.s. Vanwege de huidige coronamaatregelen is de start twee maanden later, op 9 mei a.s.

Ontdek wie Jezus is bij Alpha Youth!

In Culemborg gaat binnenkort een Alpha Youth van start. Tijdens tien toffe avonden, met filmpjes, eten en goede gesprekken, ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over vijftien inspirerende onderwerpen, zoals: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’.

Alpha is gratis en wordt gegeven op zondagavond. We starten om 18.00 uur met lekker eten. De introductieavond is op zondag 9 mei a.s. Ben je geboren tussen 2002 en 2006? Dan ben je van harte welkom.  Het adres is Jodenkerkstraat 5 te Culemborg.

Wil je meer informatie of wil je je opgeven? Dat kan via www.alphayouth.nl of bij Bea den Hollander, tel. 06-22011198, mail bea@chemps.org.
Aanmelden is noodzakelijk en kan tot zaterdag 24 april aanstaande. Uiteraard houden wij rekening met de coronaregels die tegen die tijd van kracht zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.